ACTUALITZEM ELS SEUS SISTEMES PERQUÈ SIGUIN MÉS ADEQUATS A LES SEVES NECESSITATS

Un món en constant evolució!

Assessorament

Imatge Pixabay Code 944504

Busquem solucions

Si no troba al mercat un programa comercial que satisfaci les necessitats de la seva empresa nosaltres n’hi fem un a mida escollint vostè mateix les opcions que desitgi.

D’aquesta manera sempre tindrà la opció d’ampliar el propi programa quan li facin falta noves opcions.

A més també l’assessorem sobre programes que es troben al mercat i que puguin ser d’utilitat per a la seva empresa.

Li podem facilitar, a més, ordinadors o Servidors que siguin adequats per a les característiques de la seva empresa, sempre tenint en compte les seves necessitats.

Xarxes

Tot ben connectat

A Sistemes Informàtics actualitzem els seus sistemes perquè siguin més adequats a les noves necessitats de la seva empresa, incloent la renovació tant de les xarxes com dels equips i les eines que aquests utilitzen.

Els nostres projectes inclouen la planificació d’Intranets; la instal·lació d’equips i xarxes d’àrea local; la venda i instal·lació d’infrastructures de telecomunicacions, i les configuracions específiques.

Imatge Optical fiber server

Serveis

Protecció de Dades

La protecció de les dades, és una de les parts més importants de la seva empresa, amb aquestes protegides no tindrà la por de perdre-les. A Sistemes Informàtics, li comprovem que no tingui virus, li efectuem les comprovacions necessàries, i en cas de que vostè ho desitgi, n’hi instal·lem un…

Depenent de les seves necessitats, i sobretot, per a la Seguretat de la seva empresa, li efectuem còpies de Seguretat, en un major o menor període de temps. Les copies s’efectuen en la mateixa empresa, en diversos formats.